Menu

Tuborg fortsætter som leverandør til Nibe Festival

Tuborg skal fortsat forsyne Nordjyllands største musikfestival med øl, da man har forlænget partnerskabet til 2029. Den nye aftale skal blandt andet være med til at forstærke totaloplevelsen på Nibe Festival.

Når de musikglade gæster skal slukke tørsten efter at have skrålet med på musikken på Nibe Festival, bliver det igen med Tuborg i glasset. Tuborg og Nibe Festival har forlænget samarbejdet med fem år.

”Nibe Festival har for længst udviklet sig til et trækplaster for god musik og stemning i Nordjylland, der hvert år samler tusindvis af glade gæster til et brag af en festival i smukke omgivelser, så vi er utroligt glade for at forlænge samarbejdet og forsyne de mange musikglade festivalgæster med en iskold Tuborg,” siger Claus Bay, Head of Sponsorships, Event and Entertainment i Carlsberg Danmark.

Nibe Festival, der til næste år kan fejre 40-års fødselsdag, er også glade for det forlængede partnerskab.

”Vi har haft et tæt og godt partnerskab med Tuborg siden 1989 og har sammen skabt en masse uforglemmelige oplevelser og ser frem til at skabe mange flere de næste fem år,” siger Peter Møller Madsen, talsmand hos Nibe Festival.

Og det lange samarbejde siden de glade 80’ere har gjort, at bryggeriet og festivalen kender hinandens behov.

”Tuborg kender til vores behov og ønsker, og de ved præcis, hvad vi har brug for. Det skaber en stor tryghed om, at alt fungerer, så vi kan fokusere på at skabe den bedst mulige festival for vores gæster,” siger Peter Skipper, Food & Beverage Manager hos Nibe Festival.

”Det er en stor logistisk opgave, når mere end 18.000 mennesker er samlet til én stor fest, men Nibe Festival ved, hvordan de skal arrangere festivalen, så vi hurtigt kan komme ind og ud med nye forsyninger uden at være til gene for gæsterne,” siger Claus Bay.

Løfte oplevelsen

En central del af partnerskabet er at skabe en endnu bedre totaloplevelse og aktiveringer for gæsterne på Nibe Festival.

”Vi kommer til at kigge nærmere på miljøer omkring festivalen, så den bliver endnu bedre i år og de næste år. Derudover kommer vi i fællesskab til at udvikle en ny bar med Tuborg og Nibe som afsender. Den kommer til at få en strategisk placering på festivalpladsen,” siger Claus Bay.

Hos Nibe Festival glæder man sig til at byde gæsterne velkommen i samarbejde med Tuborg.

”Vores gæster er de vigtigste, når vi afholder Nibe Festival, og det er dem, vi altid har et stort fokus på. Vi glæder os til at se de nye miljøer, og hvordan den løftede totaloplevelse kan være med til at sætte skub i en endnu større musikfest. Vi kan i hvert fald ikke vente,” siger Peter Møller Madsen.

I år afholdes festivalen fra d. 3.–6. juli, og på blot én uge blev partout-billetterne til Nibe Festival 2024 udsolgt.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

Communication Advisor

Pauline Nordahl Laudrup

Tel +45 31 77 42 63 Email [email protected]