Menu
20081119-220931-1.jpg

Ledergruppen

Ledergruppens rolle er at drive Carlsbergs strategiske udvikling på det danske marked samt sikre en klar retning og målsætning for Carlsberg i Danmark.

Peter Haahr Nielsen

Peter Haahr Nielsen

Administrerende direktør

Peter Haahr Nielsen har været i Carlsberg siden 2004, og har derfor haft mange forskellige roller i både marketing- og salgsorganisationen, senest som salgsdirektør for Off Trade. Peter Haahr Nielsen har været administrerende direktør i Carlsberg Danmark siden 1. januar 2020.

 

Mads Junget Madsen

Mads Junget Madsen

HR Direktør

Mads Junget Madsen startede sin karriere i Accenture.
Mads har været ansat i Carlsberg Gruppen siden 2013, hvor han har haft forskellige stillinger, senest som HR Direktør for Carlsberg Group HQ. 
Den 1. marts 2017 blev Mads Junget Madsen HR direktør i Carlsberg Danmark.

Christian Wulff Søndergaard

Christian Wulff Søndergaard

Kommunikationsdirektør

Christian Wulff Søndergaard er kommunikationsdirektør i Carlsberg Danmark, og fungerer også som VP External Affairs i Carlsberg Group. Christian startede i Carlsberg den 1. maj 2020, hvor han kom fra en stilling som Head of Group Public and Regulatory Affairs i det globale teleselskab Telenor med base i Norge.

Mimi Tran

Mimi Tran

Marketingsdirektør

Mimi Tran har været i Carlsberg siden 2011, hvor hun kom til Kronenbourg i Carlsberg Group som Innovation & Digital Strategy Director. Før det har hun arbejdet for Colgate Palmolive & Nestlé Waters i Europa & Asien. Senest har hun haft ansvaret som Country Manager Carlsberg Spanien med base i Madrid, og kom til Carlsberg Danmark i september 2019, og står nu i spidsen for marketing.

Per Damgaard

Per Damgaard

Salgsdirektør, Off Trade

Per Damgaard har været i Carlsberg siden 2014, hvor han har siddet i en lang række forskellige stillinger i Off Trade. Først som Key Account Manager, og siden som Customer Channel Director. I 2018 påtog Per sig rollen som Field Sales Director i Off Trade. I dag er Per Salgsdirektør i Off Trade.

Henrik Fredvig

Henrik Fredvig

Salgsdirektør, On Trade

Henrik har været ansat i Carlsberg siden 2011, hvor han har haft forskellige stillinger, senest som Customer Channel Director i On Trade. Den 23. marts 2020 blev Henrik Friis Fredvig Salgsdirektør, On Trade i Carlsberg Danmark.

 

Martin Seier

Martin Seier

VP Supply Chain

Martin Seier har haft adskillige Supply Chain stillinger i FMCG virksomheder. Senest kommer han fra en rolle som Planning & Strategy Director hos Lantmännen Unibake. Den 1. marts 2022 blev han VP ISC i Carlsberg Danmark.

Carsten Dalsgaard

Carsten Dalsgaard

Finansdirektør

Carsten Dalsgaard begyndte sin karriere i Carlsberg Group i 2001 og har siddet i stillinger i både Finans og IT. Senest kommer han fra en rolle som VP Finance i Carlsberg UK og er fra 1. april 2018 trådt ind i Carlsberg Danmarks ledergruppe. 

René Fyrsterling

René Fyrsterling

VP, Commercial Development & Execution

René Fyrsterling har været ansat i Carlsberg siden 2010 i forskellige stillinger, senest som direktør for Customer Marketing. Den 1. juni 2019 blev han VP for Commercial Development & Execution i Carlsberg Danmark.

Carlsberg har en fantastisk historie bag sig

Læs om den her