Menu
20081119-220931-1.jpg

Ledergruppen

Ledergruppens rolle er, at drive Carlsbergs strategiske udvikling på det danske marked, samt sikre en klar retning og målsætning for Carlsberg i Danmark.

Søren Brinck

Søren Brinck

Administrerende direktør

Søren Brinck begyndte sin karriere i Accenture og har været ansat i Carlsberg Gruppen siden 2005, blandt andet i koncernens afdeling for strategi og forretningsudvikling, ligesom han har været administrerende direktør for Carlsbergs Mythos bryggeri i Grækenland og administrerende direktør i Carlsbergs norske selskab, Ringnes. Søren Brinck har været administrerende direktør i Carlsberg Danmark siden 1. marts 2017.

 

Mads Junget Madsen

Mads Junget Madsen

HR Direktør

Mads Junget Madsen startede sin karriere i Accenture.
Mads har været ansat i Carlsberg Gruppen siden 2013, hvor han har haft forskellige stillinger, senest som HR Direktør for Carlsberg Group HQ. 
Den 1. marts 2017 blev Mads Junget Madsen HR direktør i Carlsberg Danmark.

Anders Bering

Anders Bering

Kommunikationsdirektør

Anders Bering fungerer både som Kommunikationsdirektør i Carlsberg Danmark og som VP External Affairs i Carlsberg Group. Anders har været i Carlsberg siden 2011 og har i dag ansvaret for kommunikation i Danmark og gruppens eksterne relationer til medier, politikere og NGO’er globalt.

Mimi Tran

Mimi Tran

Marketingsdirektør

Mimi Tran har været i Carlsberg siden 2011, hvor hun kom til Kronenbourg i Carlsberg Group som Innovation & Digital Strategy Director. Før det har hun arbejdet for Colgate Palmolive & Nestlé Waters i Europa & Asien. Senest har hun haft ansvaret som Country Manager Carlsberg Spanien med base i Madrid, og kom til Carlsberg Danmark i september 2019, og står nu i spidsen for marketing.

Peter Haahr Nielsen

Peter Haahr Nielsen

Salgsdirektør, Off Trade

Peter Haahr Nielsen har været i Carlsberg siden 2004, og har derfor haft mange forskellige roller i både marketing- og salgsorganisationen, senest som Customer Channel Director i Off Trade og nu medlem af Carlsberg Danmarks ledergruppe.

Simon Fibiger

Simon Fibiger

Salgsdirektør, On Trade

Simon Fibiger startede sin karriere i Forretningsudvikling i Carlsberg Danmark i 2010, hvor han kom fra en stilling som McKinsey & Company konsulent. Siden januar 2015 har han fungeret som Marketing Director, beer & cider. 
I dag er Simon salgsdirektør i On Trade.

 

Vladislav Gusev

Vladislav Gusev

Produktionsdirektør

Vladislav Gusev startede som produktionsdirektør på Carlsbergs bryggeri i Fredericia den 1. april 2019. Han startede sin karriere i Carlsberg på Vena bryggeriet i St. Petersborg i 2002, først som Packaging manager og senere Bryggeridirektør. Senest kommer han fra en rolle som produktionsdirektør på Baltika Yaroslavl bryggeriet i Rusland.

Jan Breinholt

Jan Breinholt

Logistikdirektør

Jan Breinholt har været i Carlsberg siden 1993, hvor han har haft forskellige stillinger - senest som VP Procurement Europe. I august 2015 startede han som logistikdirektør i Carlsberg Danmark.

Carsten Dalsgaard

Carsten Dalsgaard

Finansdirektør

Carsten Dalsgaard begyndte sin karriere i Carlsberg Group i 2001 og har siddet i stillinger i både Finans og IT. Senest kommer han fra en rolle som VP Finance i Carlsberg UK og er fra 1. april 2018 trådt ind i Carlsberg Danmarks ledergruppe. 

Carlsberg har en fantastisk historie bag sig

Læs om den her