Menu

Tuborg byder sommeren velkommen med ny sommerpilsner

For første gang i næsten 10 år lancerer Tuborg en ny sommerøl. Tuborg Sunsæt er en frisk sommerpilsner med et strejf af citrus til de danske sommeraftener.

Sommeren står for døren og til at fejre de lange lyse sommeraftener, lancerer Tuborg som noget særligt en helt ny sommerpilsner til årets varme sommermåneder. Den nye Tuborg Sunsæt er på 4,6% Og det er første gang i næsten et årti, at der kommer en ny sommerøl fra Tuborg.

”Det er ikke hver dag, at Tuborg sender en ny øl på gaden, så vi er meget glade for at kunne brygge en pilsner til sommerens solskin, der har en frisk smag med et strejf af citrus, som danskerne kan nyde i sommervarmen,” siger Julie Thygesen Pedersen, marketing manager for Tuborg i Carlsberg Danmark.

Den nye Tuborg Sunsæt er brygget i 3.300.000 L og kan kun fås i landets dagligvarebutikker i sommermånederne.

”Den danske sommer er kort, så det handler om at nyde sommeren og solen, mens den er her. Derfor har vi brygget en solnedgang på dåse, som danskerne kan nyde på stranden eller i haven sammen med deres venner,” siger Julie Thygesen Pedersen og fortsætter:

”Det er en letdrikkelig øl, der passer perfekt til sommerens grillaften med vennerne eller til at slukke tørsten i efter en dukkert i havet.”

Gratis smagsprøve

I hele maj måned kan de nysgerrige smage en gratis Tuborg Sunsæt. Tuborg har sammen med Brandheroes bygget to pop-up samplingsbutikker på Strøget i København og Mejlgade i Aarhus, hvor alle over 18 år kan få en gratis smagsprøve på sommerens nye øl.

”Vi tager forskud på sommeren og fejrer de lange lyseaftener sammen med danskerne, når vi i hele maj måned inviterer dem inden for i vores to pop-up stores i København og Aarhus, hvor de kan smage Tuborg Sunsæt,” siger Julie Thygesen Pedersen og fortsætter:

”Når det er lang tid siden, at vi sidst har introduceret danskerne for en ny sommer-øl, vil vi gerne gøre det ordentligt, så vi kan gøre sommeren lidt længere og være med til at skabe gode stunder.”

De to pop-up samplingsbutikker ligger på Mejlgade 48, Aarhus C og Frederiksberggade 36, 1459 København K.