Menu

​- Det bedste ved mit arbejde er de udviklingsmuligheder, der er i Carlsberg. Dét at man kan udvikle sine medarbejder internt, og det gør at jeg elsker mit job.

Sådan starter Jette, som også bliver kaldt terrieren til dagligt på arbejdet fordi, som hun selv fortæller, at hun ”bider sig fast til sine opgaver indtil det lykkes”.

Jette har til dagligt ansvaret for alt ned til grænsen og eksport på containere og biler. Jette har været i Carlsberg Danmark i 15 år, hvor hun startede i indkøb og planning, hvorefter hun kom i logistik. Hun har rygsækken fuld af erfaring indenfor hele værdikæden.

Ved siden af sit arbejde, træner hun tre gange om ugen i fitness og sætter ellers stor pris på hendes gode kolleger i hverdagen.

- På bryggeriet i Fredericia er det som en lille familie. De kolleger jeg sad sammen med, dengang jeg var indkøber og planlægger, snakker jeg stadig med, og vi havde et super godt sammenhold, fordi vi altid hjalp hinanden. I dag har jeg det især sådan med min gode kollega Dorte Lumholt, fordi vi vil det samme og har samme målretning.

Derudover har Jette en bred snitflade og samarbejder godt med henholdsvis Saltum, Århus, Ålborg, Bornholm og LCØ.