Menu

 

 

Behov for innovation

De fleste forbrugere foretrækker fadøl, da det stadig er den mest friske måde at nyde sin øl på, samtidig sætter forbrugeren mere pris på autensitet og variation.
Øget globalt salg af specialøl afspejler netop ønsket om flere valgmuligheder.


"JEG ØNSKER FLERE VALGMULIGHEDER INDEN FOR FADØL"
- KUNDE

Markedet har ændret sig. Systemet har ikke.

I 50 år er fadøl blevet fremstillet i stålkegs, som holder øl friskt i omkring 7 dage. Dette gør valgmulighederne inden for fadøl, uden risiko for ølspild, et vanskeligt foretagen. Tid til nytænkning?

Hvordan det virker

01

Trykluft pumpes ind i trykkammeret

Ved ikke at tilføje CO2 reduceres dine omkostninger, der bliver mindre vedligeholdelse, og øllet holdes rent.

02

Fustager bliver presset og frisk øl kommer ud

DraughtMaster's lukkede system øger holdbarheden fra under en uge til over en måned sammenlignet med stålkegs.

03

Øl løber gennem hanen for at skabe den perfekte øl

Med fleksibel, semiautomatiske fustager holder DraughtMaster øllet friskt og dit liv simpelt.
DM-water-drops_01[2].jpg

Hvad kan DraughtMaster gøre for dig?

Bedre afkast

Bedre afkast

Med mindre ølspild, kan du tilbyde et større sortiment af øl - og øge dit afkast samtidig med.

Varig kvalitet

Varig kvalitet

Mens øl i stålkegs har en holdbarhedsdato på omkring 7 dage, betyder det forseglede system at DraughtMaster øl forbliver friskt i mindst 31 dage.

Fornyet service

Fornyet service

Med mindre behov for teknisk support kan vores nye serviceprogram hjælpe dig med at forbedre hele DraughtMaster oplevelsen og din forretning.

Mere øl, mere plads, mere tid

Mere øl, mere plads, mere tid

Vores lettere fustager frigør opbevaringsrum og tid.

Større variation

Større variation

Med DraughtMaster kan du udvide din ølportefølje til at tilbyde en helt ny række af øl.