Menu

Wiibroe indgår flerårigt partnerskab med Knejpe Festival

Når Danmarks mest autentiske og vindblæste festival åbner den 5. oktober er det med Wiibroe som ny partner.

Wiibroe lancerer i dag et partnerskab med Knejpe Festival i Helsingør. Nordsjællands lokale ølmærke, der står bag Wiibroe pilsner og Wiibroe Årgangsøl, har indgået et fireårigt samarbejde med Knejpe Festival, der skal hjælpe med at gøre festivallen endnu sjovere for knejperne og Helsingørs borgere.

”Wiibroe er en naturlig del af Helsingørs historie, og nydes allerede i fulde drag på de lokale knejper under festivalen. Festivalen hylder Helsingør som gammel søfartsby, og det er helt naturligt, at Wiibroe er med her. Derfor har vi indgået et flerårigt sponsorat,” siger Nikolaj Birkerod Madsen, der er Brand Manager for Wiibroe.

Deltagerne i Knejpe Festivalen går hvert år rundt på de forskellige knejper for at høre musik, nyde kolde Wiibroe og mærke den autentiske Knejpe stemning, og Wiibroe har i år produceret Wiibroe sømandshatte til Knejpe Festival, der skal bidrage til den maritime stemning i byen.

”Blækket er nærmest ikke tørt, så det var begrænset, hvad vi kunne nå, men det er jo helt i festivalens ånd, at vi hele tiden udvikler samarbejdet til gavn for festivalen. Det handler om at skabe en god stemning og sjove oplevelser. Vi begynder i det små,” siger Nikolaj Birkerod Madsen.

Knejpe Festival er en af Helsingørs helt store attraktioner. Festivalen er bl.a. blevet omtalt i New York Times, der udråbte festivalen som en af de attraktioner, der har været med til at genskabe Helsingør, som et kulturelt knudepunkt. Festivalen arrangeres af Kulturværftet i Helsingør. Festivalen afvikles i et tæt samarbejde med en række af byens værtshuse og cafeer. Festivalen samarbejder derudover med bl.a. en række lokale aktører heriblandt kommunens musikskoletilbud, ungdomsskoler, lokale gymnasier, M/S Museet for Søfart, Helsingør Kommunes Hovedbibliotek samt Helsingør Bymuseum. 

“Vi er meget glade for samarbejdet med Wiibroe. Wiibroe er viklet langt ind i Helsingørs DNA og fortælling. Ligesom Knejpe Festivalen. Derfor er der også virkeligt god synergi i at udvikle partnerskabet fremover. Det ser vi frem til,” siger Søs Krogh Vikkelsøe, Knejpe Festival leder.

De nye Wiibroe sømandshatte kan man være heldig at få fingrene i på Knejperne rundt omkring i byen under festivalen 5.-6. oktober.

Wiibroe blev grundlagt i 1840. Wiibroe har siden været Nordsjællands lokale ølmærke, og Nordsjællands Amt var sågar kendt som Wiibroe Amt. Årets største ølbegivenhed i Helsingør er fortsat lanceringen af næste års Wiibroe Årgangsøl. Det sker i år den 13. november på Borgerkroen på Strandgade.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]