Menu

Tuborg og Tinderbox forlænger samarbejdet

Festivalgængerne kan slukke tørsten med Grøn Tuborg, når Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni.

Tuborg og den fynske festival har indgået endnu en treårig sponsoraftale, der løber fra og med i år og frem til og med 2020.

”Tinderbox er en væsentlig og veletableret festival, hvor op mod 40.000 glade gæster hvert år samles for at holde fest i Tusindårsskoven. Publikum har været fantastisk de første tre år. De har opført sig eksemplarisk, drukket med respekt, og skabt en musikfest som Tuborg fortsat gerne vil være en del af. Hvor der er god musik til ørerne, skal der være Grøn Tuborg til ganen, og det sikrer vi med denne nye aftale,” siger sponsorchef Peter Giacomello fra Carlsberg Danmark.

Også folkene bag Tinderbox Festival er glade for den fornyede sponsoraftale.

”Vi er meget stolte over at lave endnu en 3-årig aftale med Tuborg. Tuborg er nærmest som fast inventar på musikfestivalerne i dag og vores gæster forventer, der er Grøn Tuborg, når de kommer. Tuborg har været med fra begyndelsen, og er den helt rigtige partner for os. Vi kender hinanden, og det skaber en god tryghed og ikke mindst sikkerhed for, at vi kan servicere vores gæster på bedste vis,” siger Direktør Brian Nielsen.

2015 var det første år, hvor Tusindårsskoven i Odense blev fyldt af musikglade mennesker for at besøge den nye spændende festival, Tinderbox. Festivalen var tiltænkt som en ny stor musikfestival, der skulle kunne måle sig med de europæiske festivaler. Siden starten er kurven kun gået opad og Tinderbox er blevet Danmarks 3. største med op mod 40.000 festivalgæster

Programmet til Tinderbox 2018 er lige nu som følger: Alanis Morissette – Alex Vargas – Bastille – Bisse – Bladtkramer – C.V. Jørgensen – Carpark North – Craig David TS5 – Depeche Mode – Dizzy Mizz Lizzy – Editors – French Montana – IAMJJ – Iggy Pop – Jack White – Jamie Lawson – Julian Jordan – Kungs – Laidback Luke – Lucas & Steve – Matoma – Nause – Nik & Jay – Off Bloom – Pegboard Nerds – Prophets of Rage – R3hab – Scarlet Pleasure – Skunk Anansie – The Breeders – Tiësto – Velvet Volume – Wiz Khalifa

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]

Tuborg giver dig inspiration til det, der rykker på den danske livescene, og guider dig til de bedste festivaller og spillesteder.