Menu

Streets of The World udstillingen åbner i Carlsbergs gamle bryghus

Jeroen Swolfs’ fotoudstilling Streets of the World er resultatet af en imponerende rejse, som begyndte i 2006 i Moldova og nu kommer til Valby i anledning af Carlsbergs 170 års jubilæum og Golden Days-festivallen.

Fra den 21.-27. august inviterer Carlsberg-gruppen til 170 års jubilæum i København. Jubilæet varer i 170 timer, og markeres med en lang række events heriblandt fotoudstillingen Streets of the World, der åbner for offentligheden på tirsdag den 22. august kl. 11-18.

Fotoudstillingen imponerer ikke blot i skala, men også på grund af Jeroen Swolfs spændende vinkler og hans øje for mennesker. Jeroen Swolfs er freelance fotojournalist, og med sine 195 gadebilleder taget i alverdens lande, vil Jeroen Swolfs vise et positivt billede af den verden, vi lever i. En verden, der er helt forskellig fra de hårde billeder, som medierne viser os, men som er lige så virkelig.

Fotografierne er udstillet i Carl Jacobsens gamle bryghus i Valby. Det gamle, smukke bryghus har været lukket for offentligheden i 10 år, men fik en renæssance for nyligt, da Carlsberg for nyligt optog Carlsbergs nyeste reklamefilm med skuespilleren Mads Mikkelsen i det gamle bryghus.

”Når vi fejrer Carlsbergs 170 års jubilæum er det ikke kun for at mindes Carlsbergs arv, men også for at fejre alle de mennesker, der hver dag sikrer, at Carlsberg fortsat brygger verdens bedste øl og bidrager til samfundet” siger Professor Flemming Besenbacher, Carlsbergfondets formand og formand for Carlsberg-gruppen.

”Vi synes, det gamle bryghus var en smuk ramme for Jeroen Swolfs fotografier”, siger Flemming Besenbacher.

Carlsbergs jubilæumsuge ender med en gigantisk gadefest, der afholdes på Gamle Carlsberg Vej i Valby lørdag den 26. august fra kl. 13:00.

Fotoudstillingen løber helt frem til søndag den 17. september, og vil også indgå i Golden Days-festivallen, der i år fejrer, at København fylder 850 år. Billetter kan købes hos Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 Valby.

National Geographic har dokumenteret Jeroen Swolfs på hans rejser til flere af hovedstæderne, og Nat Geo People viser dokumentaren første gang på søndag den 20. august.

#SOTW_CPH #Itallcomesfrombeer #Carlsberg170

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]