Menu

Partnerskabet fortsætter: Jacobsen Raw Cacao Ale på hylden i chokoladebutikker igen

Peter Beier Chokolade har valgt at gøre Jacobsens vinterbryg til en del af det faste sortiment i i caféer og butikker.

Normalt sælges der ikke øl hos Peter Beier Chokolade, men igen i år har butikskæden gjort Jacobsen Raw Cacao Ale til en del af sortimentet.

Vinterbryggen for 2019 er udarbejdet i samarbejde mellem Husbryggeriet Jacobsen og Peter Beier Chokolade. Øllen er brygget på kakaonibs fra Peter Beiers egne plantager i Caribien.

Under normale omstændigheder bliver årets vinterbryg fra Jacobsen kun brygget i begrænset omfang, og brygmester Morten Ibsen er stolt over, at vinterbryggen fra sidste år igen bliver solgt i Peter Beiers butikker.

Jeg havde ikke troet, at vi igen skulle brygge øl med kakaonibs, men det var en god oplevelse at tilsætte de rå kakaonibs. Det er altid rart, at en øl, man udvikler fra bunden i dette tilfælde sammen med Peter Beier selv, bliver en så stor succes, at kunderne vil have den tilbage,” beretter brygmester Morten Ibsen.

Raw Cacao Ale er en kastanjefarvet mørk ale, som får en unik beige skumkrone, når den hældes i glasset. Øllen inviterer indenfor i et univers af varme fornemmelser med fremtrædende smage og dufte. Den rige aroma af chokolade og karamel kommer dels fra maltene og dels fra de tilsatte kakaonibs.

Partnerskabet med Husbryggeriet Jacobsen og filosofien bag øllen med den dejlige aroma og cremede mundfylde, bidrager til de smagfulde oplevelser vi gerne vil give kunderne. De sætter pris på godt håndværk, gode råvarer og partnerskaber som det vi har med bryggerne på Jacobsen,” fastslår Peter Beier, der står bag chokoladekæden af samme navn.

Konkret er der tilsat 750 gram kakaonibs pr. hektoliter øl. En del af dette forsvinder ved høstningen af gæren, men meget bliver tilbage som aroma og cremet mundfylde.

Raw Cacao Ale kan nydes eksklusivt i Peter Beiers cafeer eller købes som gaveæske i Peter Beiers butikker og hos Visit Carlsberg.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst: