Menu

Fyens Væddeløbsbane byder Carlsberg velkommen som ny partner for de kommende 5 år frem til 2023

Hestesport forbindes med hygge og spænding, stolthed og feststemning. Derfor har Fyens Væddeløbsbane indgået et femårigt partnerskab med Carlsberg, der vil bringe både Carlsberg og Tuborg i spil for at skabe den helt specielle vædeløbsstemning, som er kendetegnende for Fyens Væddeløbsbane.

”Fyens Væddeløbsbane har gennemgået en spændende udvikling de sidste par år, og vi har store forventninger til samarbejdet. Det spændende sponsornetværk som Jan Arentoft, Jan Hansen og Jon Brændeholm Tølbøll har skabt, har i vores øjne en stor og positiv indflydelse på erhvervsdelen, eventdelen, og har uden tvivl bidraget til et højere besøgstal på Væddeløbsbanen. Det har været en af hovedårsagerne til, at vi indleder partnerskabet med Fyens Væddeløbsbane, der som noget helt nyt involverer både Carlsberg og Tuborg” siger sponsorchef Peter Giacomello, Carlsberg Danmark.

Det bliver nemlig ikke kun Carlsberg, der kommer til at indgå som en integreret del af oplevelsen på Fyens Væddeløbsbane. Den anden del af partnerskabet vedrører Tuborg.

”Kombinationen af både Carlsberg og Tuborg er utraditionel, men Fyens Væddeløbsbane er også en helt unik mulighed for os til at komme helt tæt på fynboerne. Carlsberg og Tuborg rammer jo to forskellige målgrupper. Carlsberg får danskerne til at føle sig stolte af at være danske. Man har en følelse af at drikke noget særligt, når man drikker en pilsner eller Carlsberg 1883, og de vil blive serveret i restauranten, cafeteriet eller i loungen. Tuborg drikker vi, når hyggen, nærværet og smilet skal frem, og derfor vil Tuborg være i centrum i Svinget og i Café Vaskehuset,” siger Henrik Kirk, Senior Area Manager, Carlsberg Danmark.

Fyens Væddeløbsbane er glade for, at Carlsberg Danmark kunne se potentialet i Fyens Væddeløbsbane og bruge både Carlsberg og Tuborg.

”Vi er meget stolte over at have lavet aftalen med Carlsberg og Tuborg. Vi kan lære en masse af Carlsberg, og derfor er Carlsberg den helt rigtige partner for os, og vi er glade for at de har kunnet se potentialet i Fyens Væddeløbsbane. Vi ser frem til nogle fantastiske år hvor vi har fokus på at give vores besøgende en god oplevelse, og vi ved, at med både Carlsberg og Tuborg på køl kan vi servicere publikum på bedste vis”, siger Jørn Borch.

Fyens Væddeløbsbane blev åbnet i 1935 og utallige både to-og firbenede personligheder har skrevet sig i historiebøgerne. Stedet har med sin unikke atmosfære været samlingspunkt for både byens borgere og for resten af Fyn.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]