Menu

FCK til teambuilding hos Carlsberg

Spillertruppen har været på teambuilding hos Carlsberg, hvor de blandt andet fik lejlighed til at møde Carlsbergs administrerende direktør Cees 't Hart.

Da FCK spillerne var på besøg hos Carlsberg, var det med rundtur på det gamle bryggeri i Valby og en introduktion ved Carlsbergkoncernens administrerende direktør Cees 't Hart, der fortalte om Carlsbergs formål, og hvorfor det er vigtigt at have et formål for en bryggerigruppe som Carlsberg.

Carlsbergs grundlægger J. C. Jacobsen var kendt for sin iværksætterånd og for at brygge øl af aller højeste kvalitet ved hjælp fra Carlsberg Laboratorium. Derudover satte han en ære i at tage ansvar for samfundet, og hældte store mængder af penge i videnskaben, blandt andet ved at testamentere bryggeriet til Carlsbergfondet og sit hjem som fribolig til prominente gæsteforskere som atomfysikeren Niels Bohr.

Med stifteren som udgangspunkt fortalte Cees 't Hart spillerne om alle de initiativer, der har genskabt energien, passionen og ambitionerne for Carlsberg.

"Det er fedt for os at komme herud og høre hvordan de har genopfundet sig selv mange gange i løbet af de sidste 170 år", siger anfører William Kvist. "Det er spændende, at chefen for det hele kan komme forbi og fortælle hvilken virksomhed, han så, da han kom, og hvordan han har prøvet at ændre den".

Kom med rundt på det gamle bryggeri i Valby og hør anfører William Kvists tanker om, hvordan FCK og Carlsberg kan lære af hinanden.

 

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]