Menu

Drag queens får sneen til at falde over Københavns LGBT+ barer

Fredag aften kl. 20.59 bliver Danmark ramt af en snestorm, når årets Tuborg Julebryg lander på gaden til J-dag. Fire drag queens vil også hoppe ud af vognen på LGBT+ ruten.

Fredag aften kl. 20.59 bliver Danmark ramt af en snestorm, når årets Tuborg Julebryg lander på gaden til J-dag.

58 lastbiler fyldes med glade nisser og julebryg, inden de kører ud i landet og besøger 454 steder. Én af ruterne har ekstra festligt gods med sig - fire drag queens vil også hoppe ud af vognen på LGBT+ ruten i København.

”Vi har inviteret drag queens med på vores LGBT+ rute, og de besøger primært LGBT+ barerne i København. Vi glæder os til at have dem med på vognen, fordi de garanterer en exceptionel fest, ” siger Morten Vinther, Channel Development Manager hos Carlsberg Danmark.

I kostumer, parykker og sminke, der tapper ind i det blå Tuborg Julebryg univers, hopper draggruppen ”The Manson Sisters’ med på vognen for at sprede humor og kant i de rigtige rammer på det rette sted. Alt dette sørger de fire drag queens for: Denise Delight, Di Di Cancerella, Harley Queen og Jezebelle May Daniel’s – hver og en med sit eget kendetegn.

”Lad være med at stå forrest på barerne vi besøger, hvis du er genert”, siger Denise Delight, der er kendt for at svinge babbelutterne fra hendes talrige burlesque shows.

”LGBT+ barerne elsker J-dag ligeså meget som alle andre, men de fire drag queens passer rigtig godt ind i julebryguniverset. Tuborg og Tuborg Julebryg er en øl for alle. Den er bred og folkelig, og J-dag er en juletradition, der er sjov og i øjenhøjde med alle danskere. De fire, dygtige drag queens rammer spot on,” siger Morten Vinther.

Tuborg har haft en LGBT+ rute de sidste fem år. Vognen med nisser, drag queens og Tuborg Julebryg vil man kunne møde følgende steder i København, når sneen falder fredag aften.

 

Masken Bar og Cafe ApS

Studiestræde 33

1455

København K

Oscar Bar og Cafe ApS

Regnbuepladsen 7

1550

København V

Never Mind Nightclub

Nørre Voldgade 2

1358

København K

Cosy Bar ApS

Studiestræde 24

1455

København K

Jailhouse CPH / Born 12

Studiestræde 12

1455

København K

GAY Cph

Vester Voldgade 10

1552

København V

Kiss Kiss Gay Club

Studiestræde 41 st

1455

København K

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]

Pas godt på hinanden når sneen falder - også de fire nisse drags!