Menu

Distortion åbner for billetsalg i dag med Tuborg som ny hovedsponsor

Når Distortion åbner for billetsalget til årets gadefest og store finalefest på Refshaleøen kl. 10 i dag er det med Tuborg som ny hovedsponsor.

”Den danske koncertscene rykker, og Tuborg rykker med. Distortion er blevet en Københavnerfest for andre end blot københavnerne, men for alle der ønsker at være en del af en intens, kunstnerisk oplevelse. Distortion manifesterer oplevelse af København som en levende og vibrerende by. Den fest vil Tuborg gerne være med til skabe,” siger sponsorchef Peter Giacomello.

”Tuborg vil gerne inspirere og guide folk til at komme på de bedste festivaler og spillesteder, og vi synes, at Distortion fortjener at blive fremhævet som den uredigerede fyrtårnsbegivenhed festivalen er. Gæsterne er kernen i Distortion, og næsten 40 procent af deltagerne var i år fra udlandet. De forventer at få en Grøn Tuborg, når de ankommer, og det får de næste år i 2018 til Distortions 20 års jubilæum”, siger Peter Giacomello.

Distortion har eksisteret siden 1998, og består i dag af tre dele: Distortion Club, Distortion Ø og gadefester spredt over hele hovedstaden i former og størrelser, der dukker op overalt.

”Tuborg er det helt rigtige brand for det store arbejde, som ligger foran os de kommende år. Københavnerfesten skal nå nye højder med fokus på det lokale, det hyggelige, entusiasterne, amatørerne, det uforudsigelige - men også på det store, det internationale og det skarpe. Vi er meget glade for at vende tilbage til de Københavnske rødder med Tuborg og sammen rejse mod new horizons,” siger Thomas Fleurquin, direktør for Distortion.

I 2017 havde Distortion mere end 100.000 besøgende om dagen, og Distortion er dermed en af verdens største festivaler. Distortions omfattende musikalske tilbud er centreret omkring dansemusik med lineups, der spænder fra nye talenter til nogle af de mest respekterede navne i den internationale musikverden.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]
Tuborg gør noget ved musikken

Tuborg giver dig inspiration til det, der rykker på den danske livescene, og vi guider dig til de bedste festivaller og spillesteder. Og frem for alt, støtter vi selvfølgelig vækstlaget i dansk musik med Tuborg Musikhjælp.