Menu

Dick Kaysø bag etiketten på Wiibroe Årgangsøl 2013

25 år med en kendt kunstners værk på Wiibroes Årgangsøl markeres med en plakat med alle 25 kunstværker.

Skuespiller Dick Kaysø er kunstneren bag etiketten på Wiibroes Årgangsøl 2013. Danskerne kender primært Dick Kaysø fra hans mange roller i film og TV-serier. Derimod kender de færreste til hans interesse for maleriet. Men det bliver der lavet om på 2013, hvor Dick Kaysø’s maleri vil være på mere end seks millioner Wiibroe etiketter.

Maleriet blev i dag afsløret på Borgerkroen i Helsingør.

Det er 25 år siden at den første kunstner prydede etiketten på Wiibroe Årgangsøl. Der er trykt 500 jubilæumsplakater med de 25 kunstværker, og er man hurtig, er der mulighed for at få en gratis plakat. Der er lavet en aftale med Kulturværftet i Helsingør om, at de uddeler 350 plakater til interesserede efter først til mølle princippet.

De senere år har de valgte kunstnere haft en tilknytning til lokalområdet også kaldet ”Wiibroe amt”. Det gælder også for dette års kunstner Dick Kaysø, der bor i Hornbæk.

En mørkgylden pilsner på 10,6 procent
Den mørkgyldne Wiibroe Årgangsøl er brygget på pilsnermalt og holder en alkoholprocent på 10,6, hvilket gør den til én af Danmarks stærkeste øl. Smagen er frisk og syrlig, kombineret med en let sødme. Der er anvendt ekstra humle, hvilket giver Årgangsøllen en duft af blomster. Brygget vælges af mange som den utraditionelle men velsmagende ledsager til nytårsaftenens kogte torsk. Her kommer Årgangsøllens mange smagsnuancer til sin ret. Den gyldne øl er også velegnet som aperitif, long drink og nytårsskål, når klokkerne ringer det nye år ind. 

Wiibroe beder hvert år en anerkendt kunstner om at male et billede til den kraftige øl, som der hvert år sælges over seks millioner flasker og dåser af.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]