Menu

Carlsbergs ukrainske Lvivske er officiel sponsor for det internationale Melodi Grand Prix

Lvivske er blandt de officielle sponsorer ved det internationale Melodi Grand Prix i Ukraine, der finder sted i maj 2017 i Kiev.

Lvivske støtter i forvejen både det ukrainske musikliv og moderne musikarrangementer, og Eurovision 2017 bliver et af årets kulturelle højdepunkter i Ukraine.

Det er 62. gang, at der afholdes internationalt Melodi Grand Prix, og i år deltager 43 lande. Det er anden gang, at Ukraine er vært ved et Eurovision. Første gang var i 2005. Ukraine vandt sangkonkurrencen igen sidste år, da den ukrainske sangerinde Jamala deltog med sangen ”1944”. 

Før og under Eurovision 2017 vil Carlsberg i Ukraine tilbyde deltagerne forskellige marketingaktiviteter sponsoreret af Lvivske. Allerede i slutningen af ​​marts vil Carlsbergs kunder sælge Lvivske 1715 med et særligt design i anledning af Eurovision 2017.

Taras Matsypura, Marketing Manager i Carlsberg Ukraine, siger: ”Eurovision i Ukraine er en meget vigtig begivenhed for alle ukrainere. Det vil ikke kun bringe et internationalt fokus på det unge europæiske land, men vil også samle befolkningen. Derfor er vores sponsorat af Eurovision Song Contest 2017 et helt nyt skridt for os ikke kun hvad angår den kulturelle udvikling i Ukraine, men i forhold til det europæiske fællesskab. Vi er glade for, at dette års konkurrence vil finde sted i hjertet af Europa, og Lvivske, der er et autentisk ukrainsk mærke, sætter pris på at deltage ved en så velkendt begivenhed. Vi er overbeviste om, at ukrainerne vil få mulighed for at vise både deres sangtalent og deres gæstfrihed.” 

Der er ikke mange danskere, der har smagt en Lvivske, men det har Morten Ibsen, der til daglig er brygmester hos Husbryggeriet Jacobsen i Valby, og han siger om øllen: 

”Lvivske er en gammel munkeøl ligesom Grimbergen. Den er fra 1714, og en vigtig en del af den ukrainske historie. Jeg tror godt man kan sige, at den på mange måder er et symbol på en epoke, som ukrainerne tænker tilbage på med stolthed. Lvivske er faktisk en ret lys øl uden så meget humle, men med en ren malt aroma. Den er forfriskende, og jeg tror de danske fans, der skal til Melodi Grand Prix vil nyde den uanset hvilken placering vi får”.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]