Menu

Carlsbergs grundlægger J.C. Jacobsen bringes til live for at tale ved TEDx Talk i København

I anledning af sit 170 års jubilæum bringer Carlsberg-gruppen grundlægger J.C. Jacobsen til live for at dele hans livsfilosofi med hele verden under en unik TEDxCopenhagen begivenhed på Ny Carlsberg Glyptotek.

TEDxCopenhagen har arrangeret en spændende dag med foredrag på New Carlsberg Glyptotek i København under temaet ”Tillid til usikkerhed” onsdag den 23. august. Fem udvalgte hovedtalere deler deres syn på usikkerhed, ulemperne ved forudsigelighed, tilfældighedens styrke og udfordringen ved at gøre usikkerhed til det bærende element i livet.

Højdepunktet ved TEDxCopenhagen arrangementet er J.C. Jacobsens genkomst. Carlsberg-gruppen bringer den gamle brygger til live igen ved hjælp af hologramteknologi for at skabe en helt unik oplevelse.

Hans livsfilosofi vil være det bærende element i den unikke TEDx tale under temaet: Hvorfor alle spørgsmål bør besvares med: Probably.

J.C. Jacobsen var en sand pioner og hans laboratorium stod bag videnskabelige gennembrud som PH-skalaen og den rene gær. I hans tid var bryggeriindustrien i hele verden ramt af den frygtede gærsygdom, og J.C. Jacobsen besluttede derfor at dele sin revolutionerende rene gær med bryggerier i hele verden, hvilket gjorde ham til en af ​​de første virksomhedsledere, der arbejdede med det, vi i dag kalder open source.

I 1876 efterlod han Carlsberg-gruppen til Carlsbergfondet, der støtter grundforskning inden for naturvidenskab, samfundsvidenskab og humaniora. Før udtrykket ”brainstorm” blev hvermandseje, inviterede J.C Jacobsen ledende tænkere fra kunst, politik og andre discipliner til at dele deres ideer.

Et innovativt sind er tidløst, og derfor forekommer det naturligt, at den afdøde brygger deler sin livsfilosofi på en innovationsplatform som TEDx for at hele verden kan genopleve hans livsfilosofi og blive inspireret af den.

J.C. Jacobsen bringes til live ved hjælp af de nyeste teknikker inden for hologramteknologi, hvilket også gør det muligt for J.C at interagere med publikum og svare på spørgsmål. J.C. Jacobsens tale bliver vist på YoutubeLive fra kl. 13.00 via følgende live stream link: https://youtu.be/dui_qui1nfo

Carlsberg koncernchef Cees 't Hart siger: "Vi vil gerne bruge vores 170 års jubilæum på at fejre fortiden og skåle for fremtiden. Carlsberg har brygget for at skabe en bedre dag i dag og i morgen siden 1847. En bedre dag i dag gennem bedre øl og en bedre dag i morgen gennem investeringer i videnskab og bæredygtighed. Dagens genoplivning tillader endnu flere mennesker at opleve vores grundlæggers unikke mentalitet, og hvordan han hævede baren og delte med verden."

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]