Menu

Carlsberg ønsker CBS tillykke med 100 års jubilæet med et ægte humle-drøn

I anledning af Copenhagen Business Schools 100 års jubilæum, har Carlsberg brygget en speciel jubilæumsøl, der hedder CBS Centenary.

Traditionen tro holder CBS sin årlige gallamiddag på den første fredag efter C.F. Tietgens fødselsdag, men gallafesten i år er ekstra speciel, da det i år er 100 år siden, at man oprettede en række kurser i almene fag som national økonomi og samfundskundskab under Købmandsskolen benævnt ”Handelsskoleafdelingen”.

680 gæster forventes til CBS 100-års jubilæumsfest med deltagelse af bl.a. Kronprinsparret. Derudover deltager Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) og Lars Rebien Sørensen, næstformand i Carlsbergs bestyrelse og tidligere administrerende direktør for Novo Nordisk. De to sidstnævnte holder henholdsvis ministerens tale og årets erhvervsfesttale.

Carlsberg har brygget en speciel jubilæumsøl, der kun serveres til gallafesten og i de studerendes Café Nexus.

”Vi vil gerne fejre CBS med et godt, snerpende bid af humle, der både er frisk og eksotisk. Mange unge mennesker kan godt lide amerikansk-inspirerede IPA’er med en solid humleprofil, så vi fik Carlsbergs brygmester til at skrue godt op for humlen,” siger Simon Fibiger, der er On Trade direktør og har kontakten til alle Carlsbergs kunder på restauranter og barer inklusive de studerendes Café Nexus.

”Vi glæder os til at servere CBS Centenary til Kronprinseparret, ministeren og alle de 680 gæster, der skal fejre jubilæet. I Carlsberg forstår vi bedre end de fleste værdien af den kultur og de traditioner, der opbygges gennem 100 år, og vi er glade for at fejre Copenhagen Business Schools historiske præstationer og nye mål for dagen i morgen med CBS Centenary, der er et ægte humle-drøn” siger Simon Fibiger.

På CBS ser de frem til 100-års jubilæumsfesten og jubilæumsøllen, der præsenteres fredag aften.

”Vi er meget glade for gaven fra Carlsberg. Det er en virksomhed, som vores studerende drømmer om at arbejde for, og som vi på mange måder har været tæt forbundne med i vores 100-årige levetid. En stor tak til Carlsberg og skål fra Probably the best business school in the world,” siger Rektor fra CBS, Per Holten-Andersen

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]