Menu

Carlsberg lancerer Young Scientists Community i Davos

På World Economic Forum i Davos offentliggør Carlsberg etableringen af Young Scientists Community, som skal udvikle bæredygtige løsninger inden for CO2 udslip og vandmangel. Carlsberg Young Scientists Community lanceres samtidig med en forbrugerrettet aktivering og et jobtilbud under overskriften “The best job for the world. Probably”.

Carlsberg-gruppen er på udkig efter verdens dygtigste, unge postdocs, som skal arbejde sammen i et forskningsfællesskab med bl.a. forskere, eksperter, universiteter og laboratorier, herunder Carlsberg Laboratorium. Forskningsfællesskabet er en enestående mulighed for unge forskere til at bygge videre på de resultater, der er opnået på det historiske laboratorium i Valby, og udvikle nye, spændende projekter, der kan sætte nye industristandarder for videnskabsbaseret og partnerskabsdrevet forskning i bæredygtighed og udvikle løsninger til en bedre fremtid.

Carlsberg Young Scientists Community skal udvikle innovative løsninger til nogle af verdens mest presserende udfordringer og bidrage til at realisere Carlsbergs ambitiøse bæredygtighedsprogram Together Towards ZERO, som specifikt har fokus på at reducere Gruppens CO2-aftryk og vandspild til NUL. Gruppens mål for CO2-reduktion er anerkendt for at være i tråd med det, der er påkrævet for at nå Parisaftalens mere ambitiøse mål på 1,5°C, og understreger virksomhedens forpligtelse i forhold til FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Carlsbergs administrerende direktør, Cees 't Hart, siger om offentliggørelsen:

“Partnerskaber og forskning er altafgørende for at kunne håndtere nogle af verdens globale udfordringer. Med Young Scientists Community bygger vi videre på vores historiske arv inden for forskning og innovation med henblik på at håndtere disse udfordringer og nå vores langsigtede mål og ambitioner på bæredygtighedsområdet."

"Vi ser på alle tænkelige muligheder for at nedbringe miljøpåvirkningen fra vores bryggerier, og de unge forskere kommer til at spille en nøglerolle i dette arbejde. Young Scientists Community skal finde innovative løsninger, så vi kan nå vores 2030-mål for vand og CO2 til gavn for hele Carlsberg-gruppen og resten af verden.”

Carlsberg Young Scientists Community vil blive ledet af Carlsberg Laboratorium, som igennem tiderne har dannet ramme om banebrydende opdagelser som f.eks. pH-skalaen, rendyrket gær og klimatolerant byg. Forskningsfælleskabet får adgang til Carlsbergs verdensomspændende værdikæde og ekspertise samt muligheder for at afprøve nye løsninger i større skala.

Carlsberg ønsker at skabe mere opmærksomhed omkring emnet, og derfor suppleres den officielle lancering af Carlsberg Young Scientists Community på det økonomiske topmøde i Davos af en forbrugerrettet aktivering på de sociale medier med titlen "The best job for the world. Probably”.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Email [email protected]

Carlsberg etablerer Young Scientists Community, som skal udvikle bæredygtige løsninger inden for CO2 udslip og vandmangel.