Menu

Carlsberg Danmark er ny hovedsponsor i Odense Bulldogs

Efter to års gode erfaringer intensiverer Carlsberg Danmark og Odense Bulldogs nu samarbejdet. Parterne har netop indgået en femårig hovedsponsoraftale.

Den nye aftale sikrer ikke bare Odense Bulldogs leverance af læskedrik og ølprodukter fra det verdenskendte bryggeri. Den giver også Odense Bulldogs en væsentlig økonomisk ballast i forhold til den treårsplan, som blev meldt ud i sidste uge.

En ny, realistisk plan blev afgørende

Netop treårsprojektet, hvor der sportsligt skal bygges op på ny, og hvor der økonomisk sættes tæring efter næring, har fået Carlsbergs opbakning i form af en ny femårig aftale.

- Vi synes Odense Bulldogs’ nye treårsplan er virkelig godt skruet sammen. Den er både professionel og realistisk, og med den nye hovedsponsoraftale vil vi gerne signalere, at Carlsberg Danmark ikke blot bakker op om projektet men også ønsker at være med i revitaliseringen af Odense Bulldogs. Vores partnerskab er udtryk for den stærke forbindelse, der er mellem os, udtaler senior area manager i Carlsberg, Henrik Kirk, og fortsætter:

- Ishockey er en sport, som taler til en stor del af Carlsbergs kunder især her på Fyn. Vi elsker fankulturen og den gode stemning til kampene, og vores hidtidige samarbejde med Bulldogs har overbevist os om, at den femårige hovedsponsoraftale er et naturligt og rigtigt skridt for begge parter.

Den nye aftale giver Bulldogs et godt udgangspunkt

- Den nye hovedsponsoraftale med Carlsberg Danmark er en kæmpe anerkendelse af vores hidtidige samarbejde, og samtidigt en accept af den plan, vi netop har offentliggjort, udtaler salgschef i Odense Bulldogs, Allan Hoffmann.

- Vi er særdeles glade for og enormt stolte over aftalen med Carlsberg, og vi tror på, at samarbejdet vil være til gavn for begge parter. At Carlsberg var enige med os i at indgå en længerevarende aftale, ser vi også som en styrke, der giver os et bedre udgangspunkt for at udvide vores forretningsmæssige grundlag. Vi tror på, at det udvidede samarbejde med Carlsberg kan være med til at tiltrække nye samarbejdspartnere, og Carlsberg har desuden efterladt os den mulighed at kunne tegne et særskilt arenasponsorat, når den nuværende aftale med Advokatfirmaet Ret & Råd Fyn udløber den 30. juni 2018, afslutter Allan Hoffmann.

Økonomien i aftalen ønsker parterne ikke at oplyse noget om.

 

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]