Menu

Carlsberg bliver hovedsponsor for Aarhus Festuge

Carlsberg og Aarhus Festuge har netop indgået en tre-årig samarbejdsaftale, som gør Carlsberg til ny hovedsponsor af Nordens største kulturfestival

Det er første gang nogensinde, Carlsberg samarbejder med Aarhus Festuge, og begge parter har store forventninger til samarbejdet.

Salgsdirektør i Carlsberg, Per Wilhelmsen:

- For Carlsberg er det en mangeårig drøm, der går i opfyldelse. Aarhus Festuge er noget helt særligt, der løfter sig langt ud over at være en lokal begivenhed. Vi ser nu frem til sammen med Aarhus Festuge at udvikle ideer og tiltag, som kan føje nyt til Festugen.

Sponsorchef ved Aarhus Festuge, Anders Dahlstrup, supplerer:

- Matchet mellem Aarhus Festuge anno 2012 og Carlsberg er lige i øjet. Carlsberg er en international virksomhed med en vifte af globale produkter, som vi glæder os til at integrere i Aarhus Festuge. Vi glæder os over Carlsbergs diversitet og ser mange muligheder i at matche enkeltprodukter med vores forskellige mini-festivaler og highlight-arrangementer. Carlsberg har et produkt til enhver målgruppe – ganske som Festugen.

Han uddyber:

- Samarbejdet med Carlsberg er et kvalitetsstempel af Festugen. Carlsberg har en stolt historie og er kompromisløs i forhold til kvaliteten af deres produkter – og i udvælgelsen af deres samarbejdspartnere. Carlsberg udvikler og udvider konstant deres produktportefølje og giver blandt andet traditionelle produkter en ny drejning, hele tiden med den højeste kvalitet som rettesnor. I Aarhus Festuge er høj kvalitet et ufravigeligt krav til alt, hvad vi præsenterer Festugens mange gæster for, og de seneste år har vi gjort en dyd ud af at skabe enestående oplevelser ved at udfordre den traditionelle måde at lave fx koncerter eller bruge byens rum på. Vi ser i høj grad frem til at udvikle Festugen sammen med Carlsberg.

Carlsberg og Aarhus Festuge går nu i dialog om de konkrete samarbejdstiltag, der skal integreres i Festugen og lover, at samarbejdet vil byde på helt nye måder at arbejde med sponsorer på.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]