Menu

Brooklyn Brewery indtager Komos festivalen i Kongens Have

Forkæl dine sanser med mad, musik og specialøl fra Brooklyn Brewery.

Den 16. - 17. juni 2017 afholdes Komos festivalen for første gang. Folkfestivalen bliver afholdt i Kongens Have i København, hvor man kan opleve navne som Lisa Ekdahl, Passenger, Kris Kristofferson, Jacob Dinesen og Folkeklubben. Med undertitlen "Folk and Food in the garden" er der lagt op til en festival, der fusionerer musik- og madoplevelser.

Brooklyn Brewery har indgået et partnerskab med Komos festivalen. Brooklyn Brewery er et af de nyere specialøl-brands i Danmark, men voksede med hele 70 procent i 2016 i forhold til 2015, og er den hurtigst voksende amerikanske specialøl udenfor USA.

”Brooklyn har opnået rigtig stor vækst, fordi de forskellige varianter smager godt. Vi har bevidst ikke markedsført Brooklyn i medierne. I stedet har vi introduceret de forskellige Brooklyn-varianter til en masse mennesker ved events, der hylder kunstnere, kreative genier og upcoming talenter. Præcis som vi kender det fra Brooklyn og New York. Og til kunder på barer og restauranter. Nyeste tiltag er en spændende festival som Komos,” siger Frederic Viking, Brand Manager for Brooklyn.

”I Danmark voksede Brooklyn med 70 procent i forhold til 2015, hvor især Brooklyns varianter på fad klarer sig rigtig godt i On Trade, dvs. barer og restauranter. Men den brede portefølje på flaske med det ikoniske logo har nu åbnet døren til danskernes middagsbord. De forskellige varianter går godt til mad, der rimer på New York, uanset om du er til pizza, BBQ eller alt godt fra havet, både i finere og mere hverdagsagtige situationer. Og vi glæder os til at servere en masse godt øl til den gode musik og gode mad i Kongens Have,” siger Frederic Viking.

Udover Komos vil Brooklyn Brewery i 2017 lave en lang række events omkring mad, musik, øl og kultur for at fortsætte den stærke udvikling i Danmark.

Brooklyn Brewery blev startet i 1987 af journalisten Steve Hindy. Hindy gik i gang med at hjemmebrygge, efter han havde været udstationeret i Mellemøsten, hvor alkohol er forbudt. Med hjælp fra sin underbo Tom Potter grundlagde de Brooklyn Brewery, hvis ikoniske logo og etiketter er kreeret af den berømte designer Milton Glaser, der blandt andet er kendt for at være manden bag ”I Love N.Y. – logoet”. Brooklyn Brewery ligger i bydelen Williamsburg i Brooklyn, New York, men har også søsterbryggerier i Norden, hvor E.C. Dalls bryggeri ligger i Trondheim i Norge og Nya Carnegie Bryggeriet i Stockholm i Sverige.

Pressekontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

PR Specialist, Danmark

Jacob Bulow Hansen

Tel +45 28 94 27 40 Email [email protected]

Fusionen mellem mad, musik og øl.