Menu

Begrænset antal mesterskabsøl klar til danske fans

Da Liverpool vandt det engelske Premier League mesterskab, fejrede Carlsberg mesterskabet med en helt speciel rød mesterskabsøl. Nu kan danske fans købe øllen.

Fredag den 17. juli kan de danske fans også købe den flotte, røde mesterskabsversion af Carlsberg pilsneren.

Vi har sat pant på de flotte dåser, og har et begrænset antal mesterskabsøl klar til de danske fans. Vi ved, der er mange, der gerne vil mindes mesterskabet, og vi glæder os til at møde de danske Liverpool fans næste fredag,” siger Christina Földes, Brand Manager for Carlsberg i Danmark.

Carlsbergs Brand Store, der ligger i Carlsberg Byen hos VisitCarlsberg, er under ombygning i år, men butikken holder ekstraordinært åbent fredag den 17. juli mellem kl. 14-18 for at sælge de røde mesterskabsøl.

”Mesterskabsøllen smager som en klassisk Carlsberg pilsner, men den grønne dåse er rød, og spillernes autografer står på dåsen med guldskrift. I stedet for at skrive 1847, som er året hvor Carlsberg blev grundlagt her på toppen af Valby Bakke, står der 2020 i anledning af mesterskabet,” siger Christina Földes.

Carlsberg har sponsoreret Liverpool FC siden 1992. De første mesterskabsøl blev sat til salg på Carlsbergs hjemmeside udelukkende til engelske fans. De blev udsolgt på kun 6 timer.

De danske mesterskabsøl med pant findes kun i begrænset antal. Man kan max købe 24 stk. per person.