Menu

Visit Carlsberg

Besøg vores oplevelsescenter i Valby - Visit Carlsberg. Her får du serveret den autentiske bryggeroplevelse med masser af historier, spændende oplevelser, hestevognsture og inspirerende events hele året rundt.

Guidede ture

Hvis du er interesseret i øl, historie, kunst og arkitektur, så er en guidet tur på Visit Carlsberg et oplagt valg. Vores vidende og engagerede guider vil præsentere dig for Carlsbergs lange historie fra grundlæggelsen i 1847 til i dag. 

Du vil få serveret den fascinerende fortælling om bryggerens hårde arbejde for at udvikle øl i verdensklasse, Carlsbergs enestående rolle inden for forskning, Jacobsen-familiens personlige dramaer, den betagende og ikoniske arkitektur – og meget mere!

Kør i hestevogn

Tag med på en hyggelig hestevognstur, hvor vores firbenede ambassadører vil vise dig de bedste sider af Carlsberg Byen. En tur i hestevognen varer cirka 15 minutter, og hestene vil tage dig med forbi mange af de smukke, ikoniske bygninger, der har været med til at forme Carlsberg Byen i langt over 100 år. 

Husbryggeriet Jacobsen

Dagligt spreder duften af malt sig over Carlsberg Byen. Visit Carlsberg deler nemlig adresse med Husbryggeriet Jacobsen, hvor bryggeriet viderefører J.C. Jacobsens stolte traditioner. Husbryggeriets Jacobsens hjerte er selve bryghuset. 

Bryghuset på Visit Carlsberg er ikke blot en smuk historisk bygning. Bag de blankpolerede kobberflader gemmer sig et moderne og fleksibelt brygværk, der kan brygge alle øltyper til fuldkommenhed. 

Adresse

Carlsberg Besøgscenter
Gamle Carlsberg Vej 11
1799 Copenhagen V
Danmark
 
Tlf: +45 3327 1282
booking@carlsberg.dk