Menu

Visit Carlsberg

Visit Carlsberg er lukket for modernisering

Renovering

Som en konsekvens af mange års slitage og i takt med udviklingen af Carlsberg Byen samt Carlsberg-gruppens ambition om at kunne tilbyde en mere tidssvarende attraktion, står Carlsberg Visitor Centre nu overfor en større renovering og modernisering.

Perioden for lukningen falder samtidigt med, at en lang række andre byggeaktiviteter på området skaber sikkerhedsmæssige udfordringer, gør adgang og dagligt arbejde vanskeligt, samt udfordrer den gode gæsteoplevelse.

Vision

Området omkring Gamle Carlsberg er så central for vores arv og historie, at vi skylder vores forfædre at vedligeholde og løfte oplevelsen for vores gæster.

Vores vision er at skabe et inspirerende og innovativt sted, hvor vi kan byde gæster og samarbejdspartnere velkommen til Carlsbergs hjem.

Praktisk

Husbryggeriet Jacobsen, som ’bor’ i Carlsberg Visitor Centre, vil fortsat brygge og tappe Jacobsen øllen, mens Jacobsen Restaurant og Bar også lukker for renovering. 

Carlsberg Brand Store vil være åben tirsdag til fredag mellem kl. 10.00 – 15.00.

Carlsberg Conference Centre og Carlsberg Business Centre vil fortsat være åbne for arrangementer alle ugens dage i den mellemliggende periode.

Adresse

Carlsberg Besøgscenter
Gamle Carlsberg Vej 11
1799 Copenhagen V
Danmark
 
Tlf: +45 3327 1020
booking@carlsberg.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en ny og spændende attraktion.