Menu
IMG_2232.JPG

Elevstillinger

Som elev hos Carlsberg i Danmark vil du gennemgå en bred administrativ 2-årig uddannelse, hvor vi har fokus på, at give dig en god introduktion til hele vores forretning. Vi forventer til gengæld en aktiv og nysgerrig deltagelse fra dig, og at du selv er i stand til at opsøge og løse opgaver.

Din elevuddannelse i Carlsberg vil blive struktureret således, at du vil rotere mellem op til tre forskellige afdelinger. På den måde får du et samarbejde med kolleger fra mange forskellige dele af organisationen, så du får et bredt kendskab til hele vores værdikæde – fra jord til bord. Der vil i hver afdeling være en uddannelsesansvarlig, som sørger for et godt introduktionsforløb, hjælper dig i det daglige og sætter dig i gang med mange af dine opgaver. Du skal i samarbejde med de uddannelsesansvarlige i de tre afdelinger sammensætte dine valgfag og vores interne kurser, så du får det bedst mulige udbytte i forhold til elevforløbet og arbejdsopgaverne i den pågældende afdeling.

Hvordan det er at være elev i Carlsberg Danmark?

Mød Frederik Wind Andersen, kontorelev i Carlsberg Danmark

"Receptionen Carlsberg i Danmark, det er Frederik.”

Frederik Wind Andersen på 24 år er elev i Carlsberg. Frederik sidder i receptionen og tager imod gæster, opkald og andre ad hoc opgaver. Hans drøm var hele tiden at ende i en stor, dansk virksomhed, hvor det er muligt at blive fastansat i mange år. I Carlsberg skal han være elev i to år. Det første år er han i receptionen i Valby. Det sidste år skal han være i Høje Taastrup, hvor han skal sidde i Teknisk Planlægning.

Arbejdet i receptionen giver forskellige typer af udfordringer. Han sidder med forbrugerservice og svarer på mange typer af spørgsmål. Andre gange tager han imod gæster ved skranken. Nogle gange noget helt tredje. Der er hele tiden noget at lave.

Masser af ansvar

Noget af det, der tiltalte ham, da han læste jobopslaget, var, at man skal være meget selvstændig i sit daglige arbejde. Når Frederik er på arbejde, så bliver han også spurgt til råds af sine kollegaer i afdelingen på trods af, han er elev. ”Jeg føler mig på lige højde med mine kollegaer. Man finder ret hurtigt ud af at være i Carlsberg er ligesom at være en del af en stor familie,” siger Frederik.

En typisk hverdag for Frederik

En typisk hverdag for Frederik starter med, at han møder ind. Så tjekker han e-mails og sender henvendelserne videre til de rette folk. Det kan for eksempel være til marketingsafdelingen. I mellemtiden er en gæst kommet som Frederik tager imod. Han ringer til værten og fortæller, at nu er gæsten kommet. Imens gæsten venter på sin vært, går Frederik i gang med at behandle en klagesag. Pludselig kommer der en kollega og spørger, om Frederik kan hjælpe med at dobbelttjekke en masse fakturaer.

Udover Frederiks faste opgaver, så er han også med til at arrangere julefrokosten for Carlsbergs ansatte. Det gør han i fællesskab med de andre elever i Carlsberg. Frederik har blandt andet haft til opgave at sørge for, at de ansatte kan tilmelde sig. ”Det er fedt, at Carlsberg stoler på, at vi elever kan stable det hele sammen,” siger han.