Menu

Carlsberg er et sted med plads til alle

Vi har mange forskellige jobfunktioner, som spænder over områder lige fra brygger og chauffør til salgskonsulent og marketingsansvarlig. Derfor rummer Carlsberg i Danmark mange forskellige ansatte, som er med til at skabe et spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Se dig omkring i Carlsberg i Danmark

Uddannelsesstillinger

Elevstillinger

Elevstillinger

Bliv kontorelev hos Carlsberg i Danmark, og få rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en af Danmarks største virksomheder. 

Som elev i Carlsberg i Danmark kan du sidde i enten Valby (marketing, field sales, on trade og intern service), Høje Taastrup (National teknisk service) eller Fredericia (Supply Chain planlægning og development). 

 

 

Graduateforløb

Graduateforløb

Som graduate i Carlsberg er du del af et to-årigt udviklingsprogram, som har til formål at udvikle dig til på længere sigt at kunne indtage en nøgleposition i Carlsberg. I løbet af de to år arbejder du i forskellige forretningsområder i hhv. Valby og Fredericia. Programmet har overordnet fokus på enten salg og marketing eller supply chain, men du vil i en periode også arbejde i andre dele af forretningen. 

Kom i lære eller praktik

Kom i lære eller praktik

I Fredericia tilbyder vi lærlinge- eller praktikpladser til unge, der typisk har afsluttet en grunduddannelse. Læretiden foregår i et turnusforløb, hvor du veksler mellem praktik i vores afdelinger på virksomheden og teori på skolen. Med et svendebrev eller uddannelsesbevis fra Carlsberg er du klædt godt på til din fremtidige karriere. Vi er kendt for at være et godt uddannelsessted, der sikrer optimale uddannelsesbetingelser.

DSC02156.JPG

Vil du arbejde hos Carlsberg i Danmark?

Se ledige stillinger