Menu
EVP background shot.png

Ledige stillinger

Vil du være en del af holdet? Se hvilke ledige stillinger vi tilbyder lige nu

Carlsbergs LinkedInprofil

Se ledige stillinger her:

Opret en jobagent

Du kan sende os en uopfordret ansøgning via vores CV database. Klik på linket nedenfor, så får du adgang til databasen og kan registrere dit CV.

Registrer dit CV her

Vi opfordrer dog til, at du opretter en jobagent hos os, som giver dig besked om ledige stillinger, der matcher dine ønsker. Herefter kan du tage kontakt til os angående denne stilling. Når du har oprettet dig i vores database, modtager du et brugernavn og adgangskode, som du kan bruge, når du ønsker at søge en ledig stilling eller opdatere dit CV.

Klik her for at opdatere dit CV

IMG_2408.JPG

Ansættelsesprocessen

Læs hvordan ansættelsesprocessen hos os foregår

Efter ansøgningsfristen læser vi alle ansøgninger igennem og udvælger de kandidater, vi gerne vil se til personlig samtale. De udvalgte kandidater inviteres til en samtale, der typisk varer en time. Her får du blandt andet mulighed for at høre nærmere om jobbet og vi får mulighed for at høre nærmere om din baggrund og kompetencer. Herefter vælger vi 2-3 kandidater til anden samtalerunde, hvor vi går mere i dybden med job og kvalifikationer. Ved ansættelse til visse stillinger anvender vi tests for at sikre det rette match. Testen vil typisk være en del af anden samtale og bruges som et dialogværktøj, der kan give et mere nuanceret billede af dig. 

Du får altid feedback på dine tests. Når en stilling er besat, vil alle ansøgere modtage et svar på deres ansøgning.

Fortrolighed og etik

Vi lægger vægt på en høj etik og fortrolighed i ansættelsesprocessen, og at du som kandidat oplever, at blive behandlet professionelt og med respekt. Vi behandler din ansøgning og dine dokumenter fortroligt, og vi kontakter altid dig først, hvis vi ønsker at indhente referencer. Du vil desuden altid kunne få uddybet et afslag, hvis du har været til samtale hos os.