Menu
IMG_0839.JPG

Vil du med på holdet?

Kunne du tænke dig at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste brands? Hvis ja, så kan du her læse mere om, hvordan det er at arbejde hos os

Se ledige stillinger

Vi er stolte af vores brands, vores arv, og vores traditioner.

Carlsberg er et sted med plads til alle. Vi har mange forskellige jobfunktioner, som spænder over områder lige fra brygger og chauffør til salgskonsulent og marketingansvarlig. Derfor rummer Carlsberg i Danmark mange forskellige ansatte, som er med til at skabe et spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Vi stiller store  krav, men vi giver også meget tilbage i form af personlig udvikling, trivsel, motivation og stimulerende udfordringer. Som ansat i Carlsberg bliver du en del af ét stort team, som har passionen for vores stærke brands til fælles. Vi tilbyder derudover en række goder, når du er ansat hos os.

IMG_8830.JPG

Traditionen tro fejrer vi påsken med P-dag og Påskebryg

Tuborg Påskebryg

Triple A

Den måde, vi arbejder på i hele Carlsberg-gruppen

For at levere på vores målsætninger arbejder vi ud fra en engagerende vinderkultur med klare roller og ansvarlighed. Dette er baseret på principperne Alignment, Accountability og Action – dét, som vi i daglig tale kalder Triple A. Triple A hjælper os til at blive enige om, hvad vi skal og hvem der gør hvad, samt hvad der er vores personlige ansvar, og at sikre, at vi får tingene gjort.

 

”Triple A fungerer som fundament til at udvikle vores kultur, samt målestok for at vurdere og udvikle vores medarbejdere. Alignment, Accountability og Action står tilsammen som pejlemærke for den persontype, vi ønsker, og den måde at arbejde på, som vi gerne vil se.”

- Mads Junget Madsen, HR direktør

Alignment

Vi arbejder teambaseret, hvor samarbejde, evnen til at lytte og skabelsen af fælles win-winløsninger er omdrejningspunkter for alt, hvad vi gør. Vi søger, at vores medarbejdere har indflydelse og er involverede, og sikrer, at vores ledere kontinuerligt spotter og udvikler talenter. 

Accountability

Vi tænker både globalt og lokalt i vores løsninger, hvor vi tager ejerskab og arbejder mod tydelige målsætninger. Vi tager personligt ejerskab på vores opgaver, og holder os til de beslutninger, som er taget. 

Action

Vi er effektive i vores beslutningsproces, hvor både hastighed og kvalitet vægtes. Vi planlægger, prioriterer og får planer sat i værk. Vi forudser og agerer proaktivt på behov fra vores forbrugere, kunder, omverden og samfund.

Exite.jpg

Du får Danmarks bedste kollegaer