Menu
water.jpg

ZERO

WATER WASTE

Vores forretning afhænger af tilgængeligheden af rent vand. Intet vand, ingen øl. Men forsyningerne bliver knappe i nogle af de regioner, hvor vores øl brygges, så vi skal bruge det sparsomt.

Med et mål om at halvere vandforbruget på vores bryggerier inden 2030 og reducere det med 25% inden 2022, er vi forpligtet til at eliminere vand spild. Gennem fællesskabsvandpartnerskaber hjælper vi også med at bevare fælles vandressourcer omkring vores bryggerier med fokus på områder, der er klassificeret som højrisiko.

VORES MÅL

2030

2022

  • 50% reduktion i vandforbruget på vores bryggerier
  • Partner for at sikre fælles vandressourcer i højrisikoområder
  • 25% reduktion i vandforbruget på vores bryggerier
  • Udforsk under gå under 2,0 HL / HL på alle højrisiko bryggerier

 

Vores tilgang mod NUL

Brygningsprocessen kræver en større mængde vand end mængden af produceret øl. Ved at reducere vores vandforbrug til halvdelen vil vi reducere spildet betydeligt. For at opnå vores ultimative ambition om ZERO vandspild fortsætter vi med udrulning af eksisterende spildevandsgenbrugsteknologi over hele verden, samtidig med at vi søger efter nye teknologier.

En vigtig opgave for Carlsberg Young Scientists Community, der blev dannet i begyndelsen af 2018, vil være at hjælpe os med at løse vandudfordringen. Samtidig søger vi at samarbejde med interessenter for at beskytte delte vandkilder i højrisikoområder.

Støtter globale mål

Som en global brygger med aktiviteter i højrisikoområder har vi et ansvar for at sikre både succesen i vores forretning og trivsel for samfundene omkring vores bryggerier.

Vores mål for ZERO vandspild bidrager til SDG 6: Rent vand og sanitet. Vi tager fat på mål SDG 6.4 og 6.5 - øger effektiviteten af vandforbruget og gennemfører integreret forvaltning af vandressourcer. Vores samfunds engagement planer viser vores engagement i partnerskab og SDG 17.

Handlinger mod NUL

Mere øl, mindre vand

Som led i vores globale drivkraft for vand effektivitet, i 2017, vi bestilte fire nul væskeafladning projekter på vores indiske bryggerier. Takket være ny banebrydende teknologi kan bryggerierne nu rense vand og reducere saltkoncentrationen i det omfang det er egnet til rengøring eller udledning i miljøet.